06 May 2012

- RaNDoM GiVeaWaY By YANA -

Paan Zainudin | 5:10 PM | 20 orang doakan aku slim |



GA weh .. GA weh ..
sape yang tak nak ..
dengan moOd yang agak puting beliung ini dengan rasminya menyertai GIVEAWAY nie !!
kamera mana ? kamera mana ? amik gambar .. orang nak rasmi nie ..
hehe .. cepukk !!!  kang dah kena hentak dengan helmet karat nie ..

Haaa .. biul sebentar ..
anak-anak sekalian .. nak join yeaa .. 
nah follow yang bawah nie .. syarat wajib sah makruh GIVEAWAY by YANA



SYARAT / PEMBERITAHUAN UMUM :

Terbuka kepada followers blog A Tangled Tale of Fairytale ini. Tidak kira lelaki atau perempuan.
Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.
Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.
Pemenang akan dipilih secara random.

WAJIB patuhi semua syarat.


BAGAIMANA MENYERTAI ??


1. Buat entry bertajuk “Random Giveaway by Yana”

2. Letak banner giveaway dalam entry korang. 

3. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.

4. Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian entry ini untuk meriahkan Giveaway.

5. Tinggalkan link entry di comment bawah ni ye.

6. Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas. 

Mudah je kan syarat untuk Giveaway kali ni ? Lepas ni jangan malas-malas tau. 
Hadiah banyak untuk dikongsi. Hadiah bakal korang dapat berupa (Shawls/Tshirt/Contact Lens/Necklace/Etc). Bila tamat contest ? 
Hujung bulan ni iaitu pada 31 May 2012.






- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...