02 May 2012

uPiN & iPiN d' MuSiCaL

Paan Zainudin | 6:10 PM | 00 orang doakan aku slim |

Bahagia nya syasyasya-ya bila diumumkan tiada kuliah hari nie .. 
haaa .. tarik selimut balek sambung tido .. hehe

ke'excited'an time pergi nonton teater upin ipin memang takleh nak hilang lagi .. kadang2 tergelak sorang2 .. hehh .. giller ke hape ko nie paan .. bawak mengucap sikit .. 
astaghfirullah .. astaghfirullah ~~


serius sumpah swear best giller teater UPIN & IPIN .. tak rugi tengok ..
rasa macam nak tengok lagi ..

sudah menjadi kewajipan kot setiap kali naik bas IPG nak pergi ke KL mesti singgah dekat perhentian GENTING-SEPAH ..
So , ape lagi .. MCd arr .. nyum nyum nyum .. prosperity .. hehe 
ok sebelum kiteorang masuk tengok teater nie memang terjadi satu tragedi di mana my kamera hilang !! hilang weiii ..
korang rasa apa perasaan paan .. ok fine . moOd nak tengok teater time tue memang terus hilang .. mana aku letak kamera aku nihh .. huwwaaa ..

pastu tetiba jer kan si Amir ngan si Jazlan datang ke paan dan terus "WAKENA BEB !! "
huwwaaa .. nape la time2 nie korang buat dekat aku .. tawu la aku tertinggal kamera nie dekat MCd sebab terkejar-kejar nak pergi toilet ..
Ape2 pun tenkiu so much Lan simpankan kamera nie .. kalau tak .. migrain+gila+mereng la aku ..
malam-malam pun ramai yea datang nak tengok teater nie ..
siap bawak anak-anak lagi .. memang keluarga bahagia betul ..

sorry to say yea .. walaupun seat kiteorang paling atas sekali tapi kiteorang semua memang enjoy giller2 kentang ... habis berkencang jantung lapanratustigapuluhdua darjah .. haaa ..


memang kami enjoy habis gilaa .. waktu pementasan , memang paan terkesima sebentar , kagum giller dengan props , lighting , audio & segala bagai .. and then kiteorang dengan penononton lain pun turut menari jugak waktu pelakon2 tengah menari ~~
memang perfect ahh .. 4.7 STARZ to upinipin !!

"ehh .. dah macam adik dengan abang .. hehe .. "
kata si Akmal Rayyan ..

"mama .. mama .. teater upin ipin best la mama .. nak tengok lagi "
huu .. bestnya jadi anak kak Amy .. kalau macam tu paan pun anak jadi anak kak jugak .. nak ~~
besar pulak si maskot upin ipin nie .. nak peluk pun tak cukup .. hehe
tapi paan memang suka giller gelagat ehsan atas pentas tadi .. sebijik doe suara dia dengan suara ehsan yang animasi punya .. haha ..

nape la upin ipin nie comel sangat !! haaaa .. geramnya aku !! ~~
abang produksi , boleh tak saya nak bawak balek maskot nie 1 .. nak buat bantal peluk .. boleh la .. boleh la ..

lincah cheq tengok korang atas pentas tadi .. nak tanya , tak penat ke hahh ..
melompat sini sana .. kalau paan dah lama fengsan ~~


dekat bawah nie paan amik dari FB Hasraf Fikri .. 
lawa doe kau edit .. hehe .. terbaik ahh !!

haaaa .. have a great moment with GITA 
nanti nak buat lagi lah macam nie .. tengok teater ramai2 baru besstt !!
kan ? kan ? 


THANKZ KAWAN2 COZ SUDI BANTU KITEORANG JAYAKAN PLAN NIE ..
THANKZ AYIE , ECAH , AIMAN





- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...