07 May 2012

HaRi Nie CuTi WeH

Paan Zainudin | 10:36 AM | 00 orang doakan aku slim |


ehh ?? ehh ??
hari nie holiday ker ??
laaa .. baru jer nak iron kemeja nie .. ohheekkk betul ~~ hehe
hari nie satu PAHANG cuti ... jangan jeles wehh .. hari senin lak tue ..
ehh jap-jap , cuti sempena apa hahh hari nie .. seriuss aku tak taw ..
teruk betul derr ..


Kebiasaanya pagi-pagi isnin nie kalau bangun memang liat giller ..
rasa macam nak ikat jer badan dekat katil , tak nak pergi kuliah ..
tapi kenape la tiba-tiba pagi nie bersemangat sangat paan bangun pagi ..

ker dah kena syndrom ape2 ??
nak kata ada event takdak pun .. juz nak menghadap buku yang tebal dah macam ensiklopedia tu jer ..

maybe nak buat persediaan untuk merentas desa esok kot .. 
hahh konon !! takde kaitan .. tak turun-turun joging pun .. 
dah tu badan dah jadi macam belon ~~ bukan belon yang bulat .. yang bujur punyer .. bulat tu over sangat .. kehh kehh ..

mungkin sebab dah terbiasa kot bangun awal setiap hari bekerja ..
mungkin .. mungkin .. mungkin .. mungkin .. 
dah3 .. cukup-cukup la tue ..

jom pergi menghadap buku pulop ..
ubat tido yang paling mujarab pada masa kini
"Falsafah & Pendidikan di Malaysia" ~~








- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...