20 May 2012

SeNgaL Sehh !!

Paan Zainudin | 3:43 AM | 00 orang doakan aku slim |


Malam nie ntah kenape la aku rasa paling sengal ~~
pergi bilik orang pastu kacau2 .. tak pasal2 kena marah keluar balek bilik ...
ok fine .. memang jadahnyerr aku malam nie ..
haaa .. serabut serabai .. padahal baru kenyang nasik kukus dengan sambal belacan tumbuk .. burrrkkkkk ..

buku ?? studi ?? konferm la boring tahap gaban nak baca ..
 macam minggu lepas time paper Falsafah Pendidikan ..
haaa .. setiap kali nak baca ini la jadinyer ..
genius la sangat katakan ..


ubat tido yang paling mujarab .. 
tak payah-payah nak keluar duit poket pergi farmasi carik ubat tido .. hehe

 actually aku nie tak sabar nak balek sebenarnya ..
tu yang jiwa kacau tue .. bangun pagi jerr kira hari nak balek ..
dah macam budak form 1 yang duduk dekat hostel main tanda2 dekat kalendar berapa hari lagi nak balek kampung ..
tapi aku takde la sampai nak macam tue ..
mature sikit wehh ..


nie gambar tahun lepas kot ..
ntah macam mana terjumpa dalam file lappy .. time baru lepas makan ..
sumpah aku tengok dah macam orang mengandung dah .. 
tobat sengal .. hahahahh ... 








- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...