26 April 2012

Aku JoiN KeJoHaNaN TaEkWoNDo Kerr ?? BiaR BeTiK ..

Paan Zainudin | 9:06 AM | 50 orang doakan aku slim |


Pagi-pagi nie saja nak kejutkan korang semua .. hehe ..
nie , yang takde kuliah tu jangan buat malas2 nak bangun .. g semayang tu .. amboi .. sedapnyer tengah berselimut yeaa .. naseb baik aku ada kuliah pagi nie .. kalau tak sampai ke tengahari aku syahid =.="


pasal taekwondo tu .. amboi jangan over terkejut sangat .. ingat muka cam paan nie takleh lawan ke hah .. meh sini .. aku jentik sekali pengsan terus .. hehehe .. 

hari tue .. weekend minggu lepas lerr .. (*lambatnyer nak update)
paan join Kejohanan Taekwondo Pahang sebagai urusetia .. dekat Mentakab .. tawu mentakab kat nerr ?? bukak google search map yea ..


kiteorang join jadi urusetia under ayah Dzul (lecturer kiteorang) .. alang2 hujung minggu takde pa pe .. bek join ja .. terisi sikit masa hujung minggu tue .. lagi pun dapat sijil .. penting jugak tue .. hehe 
pergghhh .. khusyuk nyer buat kerja .. tapi serius beb .. memang banyak giller keja kiteorang .. tido sampai pukul 3 , 4 pagi .. naseb baik kiteorang ni jenis semua muka2 merapu .. memang ohsem la beb ..


ya Allah .. sempat lagi mamat ni melahap dekat meja urusetia .. teruk benorr bhaii .. nak makan dekat kedai tak sempat .. terpaksa la kiteorang bungkus makanan & makan dekat situ .. ha , ni yang si mak cik kat sebelah tu perasan cute pulak ea .. adeeii .. hehehe


tengok tue .. kaki diorang giller panjang2 .. dah macam galah .. kalau paan yang masuk .. alahai ~~ say goOd bye je la ..


ni salah sorang kenalan paan dekat situ .. Chew Kui Kuai .. dah macam nama siam dah .. perasan tak , cermin mata kiteorang sama .. hehehe .. kembar-kembar .. cuma warna kulit jerr tak sama .. seehhh .. giller perasan ..


hari nie semua men in black .. ehh nuna beyla oOi .. kau ingat kau sorang jer cute ?? habis kiteorang nie ?? hahaha .. ada 1 lagi gambar yang lagi ohsem .. tapi taknak la upload .. giller sensored ..


malam tu kiteorang semua pergi menggedik dekat mall berdekatan .. Star Mall .. layan cinema la wei malam2 nie .. padahal kerja2 kat hotel tak siap lagi .. dengan sijil yang tak habis print lagi .. hehehe 


kiteorang nengok citer hantu Dark Flight .. nak kata seram tu takde la sangat .. tapi kalau menjerit bagai nak pecah kerongkong nie ada la jugak ... hehehe .. terutama si kak sal .. hahahaha ...

balek hotel terus sambung kerja print memprint antara paan , kak gee n kak sal .. semua orang muka giller2 mengantuk .. sekali letak kertas nak print dekat printer sekali kepala terlentang .. sampai kertas habis pun tak sedar2 lagi .. punyer khusyuk tido .. hehehe ..


haaaa .. 3 hari dah berlalu .. semua dah selesai .. best tu memang tak tercakap la beb .. memang ohsem !! best ahh dengan korang .. next time kita pergi lagi ea ..








- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...