19 April 2012

SePaRuH BeBaN daLaM oTaK aKU dAh HiLaNg ~~

Paan Zainudin | 9:26 PM | 00 orang doakan aku slim |


Assalamualaikum !!! Apa habaq semua !!
haaa .. saja .. nak kacau malam2 nie .. bahagia sangat ..
esaimen dah habis .. hehehe ..

puas la bertungkus lumus setiap malam menghadap laptop macam dah separuh nyawa daa nak siapkan esaimen nie .. haaa lega .. alhamdulillah ~~

esok paan dan beberapa orang angkatan tentera akan mara ke Mentakab untuk Kejohanan Taekwondo Negeri Pahang ..
Taekwondo tue !! ngat ape !!
Tapi jadi urusetia je la .. hehe .. tapi penting kot urusetia nie .. takde kiteorang kerja tak menjadi kan ? kan ? kan ?

Haaaa ... tumpang tengah dok bermerapu ni nak story and promote sket .. sekarang ni KFC tengah buat promotion .. beli dinner plate 1 dengan harga yang asal .. pastu kita beli dinner plate yang ke-2 pulak dengan potongan harga 50% .. best kan ??
paan dah share ngan si yus .. budak kuat makan .. jimat sket .. 


ni la akibat nyer kalau terlebih makan ayam .. penangan KFC nih .. nak jalan dalam supermarket pun dah tak larat ...

tengah dok jalan-jalan cari barang dengan kawan-kawan tiba2 kami terberhenti .. terberhenti ?? ada ke imbuhan tu ?? hehh
tawu apa yang kiteorang buat ?? 


ukur kecerahan warna kulit dengan menggunakan skala dekat kotak fair&lovely tue .. adooyyaiii ... yang tak tahan skala warna kulit paan takda kat situ .. haaaa .. streessss !!! takpe-takpe .. akan ku cuba memaksimakan penggunaan vaseline ku itu .. haha ..

okeh2 .. sampai di sini jer semua .. 
nak packing barang-barang nak pergi esok .. barang apa haa nak dibawa ???

lepas habis taekwondo nie buzy pulak dengan malam dialektologi .. adoy adoy .. aku memang suka membuzykan diri nih ...
okey wassalam .. nyte !!


 


- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...