20 April 2012

JuBLi PeRaK "terteMPek" daLaM PaPeR uTuSaN

Paan Zainudin | 7:27 PM | 00 orang doakan aku slim |

Bapa-bapak ibu-ibu ..
meh sini meh .. nak story nehh .. kembang kecut kembang kecut hidung nie bila first time cheq membacanya .. hehehe ..

semalam .. time paan on the way nak pi library tiba-tiba kawan panggil ..
"wei paan , muka hang masuk paper utusan"

bhaii .. biaq benor .. hehehe .. dengan kelajuan maksima terus paan memecut masuk dalam paper .. ehh paper pulak .. library la .. tersasur ..
hehehe .. 2nd time muka masuk paper .. rezeki datang balek .. dulu time teater muka tak masuk .. sedih sangat .. sekarang ni full satu objek badan aku masuk paper ni haa .. haha
tapi yang paling best sekali story pasal pementasan teater laa .. 
sayang nyer takda gambar tu .. tapi memang cukup terharu la bila baca komen diorang .. sob .. sob .. sob .. hehehe 
conclusion nyer aku memang bangga giller2 ahh jadik budak maktab nih .. jadik budak teater !! jadi budak tarian !! heh heh heh ..




- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...