10 April 2012

◕‿◕ eDiSi KHaS - KReW PRoDuKSi TeaTeR CSLBB

Paan Zainudin | 6:36 PM | 20 orang doakan aku slim |

Edisi khas .. 
bukan yang TV3 punyer .. dan bukan Karam Singh Walia ..
tapi kami punya .. siapa tu??

Gabungan Insan Teater Afzan .. GITA .. jeng .. jeng ..
ntah pa pe la mamat nie dok siapa .. siapa .. hehehehh .. 
saje jer .. nak buat set induksi sikit .. 

take time sikit .. paan nak memperkenalkan barisan- barisan krew produksi yang bertungkus lumus sepanjang pementasan teater sempena Jubli Perak  
--> Citra Serikandi Legasi Budi Bestari .. giller gah punyer tajuk .. hehehe ..
sketsa bangsawan Jubli Perak .. 
tapi kiteorang selesa panggil teater .. ^^
nak mula dari mana dulu nie .. dari yang atas ker .. yang bawah .. 
ermmm .. takpe2 .. kita start dengan para pelakon dulu .. pastu diikuti dengan tulang belakang produksi nie .. okehh ?? boleh ??

sekadar entri bergambar .. korang boleh tengok , tatap , komen , nilai berdasarkan gambar2 tu yea .. hehh hehh ..
nie semua pelakon-pelakonnyer .. kita continue pulak dengan penyanyi .. penari teater nie pulak .. tapi seriuss nak gitau .. kalau korang dengar lagu tema teater nie .. fuhhh meremang ulu roma beb !!
pelakon sudah .. penari pun sudah ..
jom .. kita nengok krew2 produksi pulak .. tulang belakang kita ..
nie bahagian pengurusan tertinggi kami ~~
dan ... 
our beloved pengarah .. Kak ita !!
...
haaa.. letihnyerr nak upload ..
tapi takpe .. hati happy .. hehe ..
pastinya akan merindui saat dan detik ini .. sob3 ~~

GITA .. Gelak Itu Tawa Aku




- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...