24 April 2012

JaDuaL EXaM Mei 2O12

Paan Zainudin | 8:03 PM | 00 orang doakan aku slim |


Assalamualaikum semua !!
dah semayang maghrib belum ?? time-time air takde ni tak mandi takpe ..
solat tu yang penting .. jangan tinggal ..

tengah-tengah stres dengan ketiadaan air ni tiba-tiba dok sibuk pasal exam .. hehehe .. spoil betul moOd hari nie ..



actually waktu first2 keluar jadual ni bukan nak tahu exam start bila .. tapi nak check bila exam habis .. hehehe .. nak cepat balik kampung .. alah , semua orang pun buat macam tu kan .. kan ? kan ? 

kalau korang nak download jadual exam .. leh jo klik kat bawah nie  ..





- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...