30 April 2012

KuaLa LuMPuR iNteRNaTiONaL BoOK FaiR

Paan Zainudin | 6:10 PM | 00 orang doakan aku slim |


Assalamualaikum .. selamat pagi anak-anak semua .. 
cewaahh .. sejak bila la kau ada anak paan .. paling kurang pun anak kucing yang baru lahir semalam .. seriuss cute wehh .. macam mana la kau boleh beranak bawah katil ehsan .. ish3 ..

okehh .. disebabkan semalam keletihan yang amat sangat .. pagi nie tetiba dapat energy nak story dekat korang pasal pesta buku antarabangsa dekat PWTC , KL ..

kalau tak silap paan pesta ni berlangsung dari 28 April sampai la 6 Mei .. jadi korang masih lagi berpeluang nak bawak famili familia datang ke pesta nie ..
masa ni la paan akan menghabiskan semua baucer buku paan tue .. jeng .. jeng .. jeng $$$ 

pengunjung-pengunjung dekat sini .. seriusss wehh .. ramai giller .. 
dengan rombongan sekolah nyer .. perrgghh ... paan yang masuk ke dalam PWTC nie pun dah boleh tersesat .. hehe
Waktu masuk dekat bahagian booth KARANGKRAF , ada talkshow bersama dengan Mejar Dr. Faiz Khaleed .. angkasawan Malaysia .. 
waaa .. first time paan jumpa dia .. kagumnyerr .. 
dulu paan pernah simpan angan2 taw nak jadi angkasawan .. tetapi disebabkan oleh ke"gayat"an yang amat serius terus paan simpan angan2 tu buang dalam tong sampah .. hehehe ..
kalau korang nak tawu paan ni kaki komik .. seriuss wehh .. pantang jumpa komik jer paan akan baca .. tak kira la lawak kampus ker , ujang ker .. 
dan kiwi ni pun salah satu kartunis kegemaran paan .. 
ish3 .. pakcik yang tolong snap gambar nie , kesian kat kiwi tak sempat nak celik mata dia .. haha ..

dekat fiesta nie ada booth gempak starz .. paan memang admire sangat .. rasa macam nak beli semua komik2 dekat booth tue .. tapi yang menyedihkannya diorang tak terima baucer buku kiteorang tue .. huwwwaaa .. 
♪♫♪♫ sampainya hatimu .. di mana janji mu .. lalalala ♪♫ ♪♫ 
siapa tak kenal dengan novelis kak Fauziah Ashari nie ?? tip top kot sekarang nie .. semenjak Ombak Rindu melambung2 dekat Malaysia .. haha
Kak Fauziah memang sporting giller beb .. tak lokek ilmu .. mesti waktu menulis idea giller2 mencurah ..
ehh ?? siapa nie ? siapa nie ?
hehehe .. bakal isteri orang dah kot kak Irma Hasmie ..
anyway masih belum terlambat lagi kan paan nak ucapkan tahniah atas pertunangan korang .. semoga berbahagia yea .. haha
waa .. kak Yatt sekarang sudah berhijab .. alhamdulillah ..
semoga akak kekal dengan penghijrahan akak tue .. insyaAllah ~~
haaa .. nie lah buku2 yang paan beli dekat PWTC semalam ..
seriuss wehh .. tangan nie macam nak tercabut bawak buku2 nie .. berat giller .. 
actually , buku2 nie bukan yang paan sorang punya jer .. untuk mak , ayah dan adik2 sama .. harap2 buku nie bermanfaat buat kita semua yea ~~

hmmm .. pagi nie paan akan amik exam PENGURUSAN GERKO .. sudah study awal pagi tadi .. harap2 boleh la nak jawab nyer .. hehe .. hwaiting !!!

and then , lepas tu kiteorang akan pergi menonton pulak UPIN IPIN D' MUSICAL dekat IB !! Haa tak sabarnyer .. cepatnyer masa berlalu .. hehe


p/s : happy birthday to my sister , Farhana .. yesterday , 29th April .. sweet 6teen .. take care .. study elok2 .. nantikan hadiah dari abang yea ^^




- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...