10 April 2012

SeRiuSSSS SeJuK ..!!

Paan Zainudin | 5:04 PM | 00 orang doakan aku slim |


Wuhuhuhu... 
pagi-pagi nie derr kalau tarik selimut tido memang mashhyyuukkk beb ! Tapi apa boleh buat .. kuliah .. kuliah ..


Suasana di AFZAN time pagi-pagi macam nie memang takleh nak disangkal lagi .. dengan kabus nyer .. kadang-kadang sampai tak boleh nampak jalan ..
 rasa dah macam duduk kat oversea dahh .. i lOve u afzan !! haha


nie kenapa nie tiba-tiba pakai mask ..
kau ingat kau tue Lee Min Ho dalam citer City Hunter kerr ??
kata si tikah tikoh .. haha .. jelez ke tikah ??

dah-dah .. kuliah dah nak start .. breakfast pun tak lagi ..
ayuhh - ayuhh .. mulakan pagi anda dengan ceria .. 

chill out !!




- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...